Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 4м
ВМ 30 • БМ 2 • К 28
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Заплотня Д. В. 170.000 До наказу (б) 170
  • Індивідуальна усна співбесіда: 170
+
2 Лозова В. Е. 140.000 До наказу (б) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
+
3 Кубрак О. М. 0.000 Зареєстровано
4 Нікітін М. О. 0.000 Зареєстровано
5 Тимченко С. С. 0.000 Зареєстровано