Зачекайте...

181 Харчові технології

ЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 60 • К 60
Заяв 13
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Єршов О. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Гаркуша Є. Ю. 0.000 До наказу (к) +
3 Пустовойт В. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Краса О. Є. 0.000 До наказу (к) +
5 Раєнко Л. І. 0.000 До наказу (к) +
6 Платонова А. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Гончаренко А. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Власова Т. С. 0.000 До наказу (к) +
9 Іванченко Д. Ю. 0.000 До наказу (к) +
10 Данильченко А. С. 0.000 До наказу (к) +
11 Гембік В. М. 0.000 До наказу (к) +
12 Дімітрова В. М. 0.000 До наказу (к) +
13 Чумак Д. Р. 0.000 До наказу (к) +