Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 20 • БМ 3 • К 17
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 2.33
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гладкіх Р. Д. 190.000 До наказу (б) 190
  • Фахове випробування: 190
+
2 Жекова А. І. 180.000 До наказу (б) 180
  • Фахове випробування: 180
+
3 Труктанова О. В. 175.000 До наказу (б) 175
  • Фахове випробування: 175
+
4 Королюк Н. А. 170.000 До наказу (к) 170
  • Фахове випробування: 170
+
5 Ананко А. С. 150.000 До наказу (к) 150
  • Фахове випробування: 150
+
6 Стебловська А. В. 145.000 До наказу (к) 145
  • Фахове випробування: 145
+
7 Сідлецька Г. А. 145.000 Зареєстровано 145
  • Фахове випробування: 145