Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІЗіДО Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • БМ 5
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Духневич І. В. 148.000 До наказу (б) 148
  • Фахове випробування: 148
+
2 Маланчук М. С. 148.000 До наказу (б) 148
  • Фахове випробування: 148
+
3 Кухтин Г. І. 144.000 До наказу (б) 144
  • Фахове випробування: 144
+
4 Смертюк В. О. 140.000 До наказу (б) 140
  • Фахове випробування: 140
+
5 Савчук А. І. 128.000 До наказу (б) 128
  • Фахове випробування: 128
+