Зачекайте...

181 Харчові технології

КТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 18 • БМ 3 • К 15
Заяв 17 • Конкурс на бюджет 5.67
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Плужник К. О. 135.000 До наказу (б) 135
  • Індивідуальна усна співбесіда: 135
+
2 Іваненко Т. Д. 120.000 До наказу (б) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+
3 Савченко Д. Р. 105.000 До наказу (б) 105
  • Індивідуальна усна співбесіда: 105
+
4 Мельникова О. В. 0.000 Зареєстровано
5 Ламєхова О. О. 0.000 Зареєстровано
6 Литовченко Т. А. 150.000 Відмова 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
7 Столбовський О. О. 125.000 Відмова 125
  • Індивідуальна усна співбесіда: 125
8 Литвин В. О. 0.000 Відмова
9 Підгірський Я. Г. 0.000 Відмова
10 Губаренко І. А. 0.000 Відмова
11 Масленнікова Д. Д. 0.000 Відмова
12 Дзерин Л. І. 0.000 Відмова
13 Мисик Р. Ю. 0.000 Відмова
14 Горбань Н. Г. 0.000 Відмова
15 Поставний С. С. 0.000 Відмова
16 Скоромнова А. Є. 0.000 Відмова
17 Компанієць О. О. 0.000 Відмова