Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 20 • БМ 5 • К 15
Заяв 15 • Конкурс на бюджет 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лохманчук Ю. С. 185.000 До наказу (б) 185
  • Фахове випробування: 185
+
2 Делі-Стоянова С. Г. 180.000 До наказу (б) 180
  • Фахове випробування: 180
+
3 Раснюк В. С. 175.000 До наказу (б) 175
  • Фахове випробування: 175
+
4 Місюра М. С. 170.000 До наказу (б) 170
  • Фахове випробування: 170
+
5 Петрик А. С. 160.000 До наказу (б) 160
  • Фахове випробування: 160
+
6 Коник Т. О. 0.000 Зареєстровано
7 Рощіна Т. С. 0.000 Зареєстровано
8 Конкін Р. О. 0.000 Зареєстровано
9 Шейко І. Г. 0.000 Зареєстровано
10 Тодорова І. А. 0.000 Зареєстровано
11 Коріненко В. В. 0.000 Зареєстровано
12 Алова В. І. 0.000 Зареєстровано
13 Драчук О. О. 0.000 Зареєстровано
14 Драчук В. О. 0.000 Зареєстровано
15 Панчук Д. Ю. 0.000 Зареєстровано