Зачекайте...

181 Харчові технології

ВПБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ярощук А. О. 170.000 До наказу (к) 164 176
  • Українська мова: 164
  • Географія: 176
+
2 Глівчук Т. Р. 159.000 До наказу (к) 144 174
  • Українська мова: 144
  • Математика: 174
+
3 Габрилевич І. І. 149.500 До наказу (к) 142 157
  • Українська мова: 142
  • Історія України: 157
+
4 Цьось А. І. 142.000 До наказу (к) 140 144
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 144
+
5 Карабан М. М. 134.500 До наказу (к) 125 144
  • Українська мова: 125
  • Математика: 144
+
6 Лисиця Д. О. 134.500 До наказу (к) 130 139
  • Українська мова: 130
  • Географія: 139
+
7 Ткачук М. В. 132.000 До наказу (к) 113 151
  • Українська мова: 113
  • Географія: 151
+
8 Булавчик А. І. 131.500 До наказу (к) 130 133
  • Українська мова: 130
  • Географія: 133
+
9 Бородулін В. В. 115.500 До наказу (к) 117 114
  • Українська мова: 117
  • Математика: 114
+
10 Хамаза О. О. 122.000 Відхилено (к) 131 113
  • Українська мова: 131
  • Історія України: 113