Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТЗН Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 6 • К 6
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дубинка В. Ю. 0.000 До наказу (к) +
2 Некритюк Д. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Петрусь Г. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Новицька К. М. 0.000 До наказу (к) +
5 Чабан В. Р. 0.000 Відхилено (к)
6 Ковальчук Т. О. 0.000 Відхилено (к)
7 Любашевська А. О. 0.000 Відхилено (к)
8 Бондар В. В. 0.000 Відмова
9 Долайчук А. О. 0.000 Відмова
10 Грабарчук Н. П. 0.000 Відмова
11 Литвин С. Р. 0.000 Відмова
12 Смолярчук В. Р. 0.000 Відмова
13 Черниш А. О. 0.000 Відмова
14 Арендарук С. Р. 0.000 Відмова
15 Кравчук Я. М. 0.000 Відмова