Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТЗН Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 12 • БМ 10 • К 2
Заяв 13 • Конкурс на бюджет 1.3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гусак І. В. 172.000 До наказу (б) 172
  • Індивідуальна усна співбесіда: 172
+
2 Литвин С. В. 166.000 До наказу (б) 166
  • Індивідуальна усна співбесіда: 166
+
3 Крівицька О. Я. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
4 Горбач М. С. 154.000 До наказу (б) 154
  • Індивідуальна усна співбесіда: 154
+
5 Жданюк А. А. 148.000 До наказу (б) 148
  • Індивідуальна усна співбесіда: 148
+
6 Карпук М. Ф. 142.000 До наказу (б) 142
  • Індивідуальна усна співбесіда: 142
+
7 Микита О. Д. 142.000 До наказу (б) 142
  • Індивідуальна усна співбесіда: 142
+
8 Піскорська М. В. 136.000 До наказу (б) 136
  • Індивідуальна усна співбесіда: 136
+
9 Карпюк С. М. 130.000 До наказу (б) 130
  • Індивідуальна усна співбесіда: 130
+
10 Юркевич Д. П. 124.000 До наказу (б) 124
  • Індивідуальна усна співбесіда: 124
+
11 Кривчик Т. М. 118.000 Відмова 118
  • Індивідуальна усна співбесіда: 118
12 Таргоній С. А. 112.000 Відмова 112
  • Індивідуальна усна співбесіда: 112
13 Денисюк О. О. 0.000 Відмова