Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дударенко Я. В. 137.500 До наказу (к) 135 140
  • Українська мова: 135
  • Математика: 140
+
2 Віленська К. М. 104.500 До наказу (к) 100 109
  • Українська мова: 100
  • Біологія: 109
+
3 Бездольна І. В. 145.500 Відхилено (к) 148 143
  • Українська мова: 148
  • Біологія: 143
4 Ясинецька Т. В. 135.500 Відхилено (к) 131 140
  • Українська мова: 131
  • Математика: 140