Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Оригіналів: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Максим Л. А. 0.000 Допущено
2 Головатюк Г. А. 0.000 Допущено
3 Золотцев С. О. 0.000 Допущено +
4 Швець Н. М. 0.000 Допущено +
5 Клименко А. С. 0.000 Зареєстровано
6 Симоненко І. В. 0.000 Зареєстровано
7 Венгер Є. Ю. 0.000 Зареєстровано
8 Венгер Ю. І. 0.000 Зареєстровано
9 Хома А. В. 0.000 Зареєстровано