Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 15 • БМ 4 • К 11
Заяв 17 • Конкурс на бюджет 4.25
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пліщук С. О. 188.000 До наказу (б) 188
  • Фахове випробування: 188
+
2 Дєдух А. В. 148.000 До наказу (б) 148
  • Фахове випробування: 148
+
3 Дубинецька В. Р. 144.000 До наказу (б) 144
  • Фахове випробування: 144
+
4 Костриця О. В. 144.000 До наказу (б) 144
  • Фахове випробування: 144
+
5 Бабич А. М. 104.000 Рекомендовано (к) 104
  • Фахове випробування: 104
+
6 Карпінська А. І. 100.000 Рекомендовано (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
7 П`ятківський І. В. 100.000 Рекомендовано (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
8 Постернак Ю. С. 108.000 Допущено 108
  • Фахове випробування: 108
9 Бартащук С. М. 100.000 Допущено 100
  • Фахове випробування: 100
10 Жигора Н. В. 100.000 Допущено 100
  • Фахове випробування: 100
11 Скрипник І. С. 100.000 Допущено 100
  • Фахове випробування: 100
12 Тополюк М. В. 100.000 Допущено 100
  • Фахове випробування: 100
13 Вахтін О. В. 100.000 Допущено 100
  • Фахове випробування: 100
14 Муравський Д. В. 0.000 Зареєстровано
15 Прус В. В. 0.000 Зареєстровано
16 Соболев А. В. 0.000 Зареєстровано
17 Попадюк Р. В. 0.000 Зареєстровано