Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 80 • К 80
Заяв 26
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Рекомендовано всього: 25
  • Рекомендован на контракт: 25
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тимошенко А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Єсауленко А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Сичова А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Чепурська К. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Савенко О. І. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Кривчик М. А. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Степова А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Вишневська Л. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Крикунова А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Златєва К. В. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Новаторська М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Ярмоленко А. Л. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Волощенко П. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Сіряченко Д. І. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Селезньова Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Бондаренко О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Ребіцька А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Мідлер Г. С. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Удовенко Т. В. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Хваль М. І. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Гавриленко О. С. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Гайда О. С. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Байдюк А. І. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Бобін М. А. 0.000 Рекомендовано (к)
25 Вархол В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
26 Бохан А. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)