Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Ветеринарно-технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 9 • БМ 9
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 1.11
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Семенюта Н. С. 168.000 До наказу (б) 168
  • Індивідуальна усна співбесіда: 168
+
2 Лучкова З. О. 166.000 До наказу (б) 166
  • Індивідуальна усна співбесіда: 166
+
3 Лагода О. М. 164.000 До наказу (б) 164
  • Індивідуальна усна співбесіда: 164
+
4 Широкий С. А. 155.000 До наказу (б) 155
  • Індивідуальна усна співбесіда: 155
+
5 Зиза О. М. 154.000 До наказу (б) 154
  • Індивідуальна усна співбесіда: 154
+
6 Жилін Є. С. 153.000 До наказу (б) 153
  • Індивідуальна усна співбесіда: 153
+
7 Кора Д. Ю. 152.000 До наказу (б) 152
  • Індивідуальна усна співбесіда: 152
+
8 Сало О. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
+
9 Шуклін Н. М. 0.000 Відмова
10 Пишньова О. А. 0.000 Відмова