Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 7 • БМmax 2 • К 5
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології здорового харчування
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.45 , мін.бал 100
Математика , k=0.35 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Захарова А. Ф. Пр. 1 185.322 До наказу (б) 200 159 176
  • Українська мова: 200
  • Математика: 159
  • Історія України: 176
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
+
2 Кісель М. В. Пр. 1 183.412 Відхилено (б) 177 159 154 9.5
  • Українська мова: 177
  • Математика: 159
  • Історія України: 154
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 9.5
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
3 Коробушкіна М. В. К 169.520 180 154 160
  • Українська мова: 180
  • Математика: 154
  • Історія України: 160
  • РК: 1.04
4 Теремчук С. О. Пр. 5 161.096 163 152 150
  • Українська мова: 163
  • Математика: 152
  • Історія України: 150
  • РК: 1.04
5 Кучер А. О. Пр. 2 146.921 147 113 164
  • Українська мова: 147
  • Математика: 113
  • Історія України: 164
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04