Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Чернігівська областьЧернігівський кооперативний фаховий коледж Чернігівської облспоживспілки

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 14
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Абрамович В. Л. 0.000 До наказу (к) +
2 Волокіткіна С. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Горбач Є. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Іванов Є. А. 0.000 До наказу (к) +
5 Макаренко К. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Ніколаєв А. Р. 0.000 До наказу (к) +
7 Пожилова С. А. 0.000 До наказу (к) +
8 Джола Є. М. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Драгун К. М. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Зименок М. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Макарчук К. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Резніченко Є. С. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Спицин Т. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Товста А. С. 0.000 Рекомендовано (к)