Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 15 • БМ 5 • К 10
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 1.8
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 86-3801709 О. В. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
2 86-5358031 А. О. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
3 Поплевічев А. О. 176.000 До наказу (б) 176
  • Фахове випробування: 176
+
4 Руденко О. В. 164.000 До наказу (б) 164
  • Фахове випробування: 164
+
5 Казмирчук О. В. 148.000 До наказу (б) 148
  • Фахове випробування: 148
+
6 Нагорний О. М. 200.000 Рекомендовано (к) 200
  • Фахове випробування: 200
7 Давиденко Б. В. 196.000 Рекомендовано (к) 196
  • Фахове випробування: 196
8 Губарик А. П. 168.000 Рекомендовано (к) 168
  • Фахове випробування: 168
9 Боброва М. О. 148.000 Рекомендовано (к) 148
  • Фахове випробування: 148