Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 2 • БМ 1 • К 1
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 2
readiness_score 146.200
Виробництво та технології / Харчові технології / Інноваційні технології ресторанного бізнесу та здорового харчування
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лозинська А. Ю. Пр. 1 146.200 Відхилено (б) 114 137 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 114
  • ТЗНК: 137
  • Фахове випробування: 160
  • РК: 1.04
2 Тімченко А. М. Пр. 2 161.800 Деактивовано (зарах. на б) 131 144 178
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 131
  • ТЗНК: 144
  • Фахове випробування: 178
  • РК: 1.04