Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза, якість і безпека харчових продуктів
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Балась А. І. 0.000 Допущено
2 Бондар І. О. 0.000 Допущено
3 Бількевич В. Ю. 0.000 Допущено
4 Демченко Т. С. 0.000 Допущено
5 Дмітрієва А. Г. 0.000 Допущено
6 Опря М. С. 0.000 Допущено
7 Пікалов О. Д. 0.000 Допущено
8 Радько Р. О. 0.000 Допущено