Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 9
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 57
  • Конкурс на бюджет: 1.45
  • Зараховано: 23
  • Оригіналів: 23
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 114
  • Конкурс на бюджет: 3.74
  • Зараховано: 29
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 15
  • Рекомендован на контракт: 15
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Середюк А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Абакумов С. О. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Артим М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Мокрій А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Заворотюк А. М. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Шуль О. П. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Тріфонов М. О. 0.000 Відхилено (к) done
8 Якимець В. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
9 Перець А. В. 0.000 Відмова