Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 6 • БМ 2 • К 4
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 3
readiness_score 137.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чудік Р. І. Пр. 1 183.000 До наказу (б) 163 158 198
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 163
  • ТЗНК: 158
  • Фахове випробування: 198
  • РК: 1.04
done_all
2 Гуляєва А. Ю. Пр. 1 172.400 До наказу (б) 121 156 195
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 195
  • РК: 1.04
done_all
3 Мельниченко О. С. Пр. 1 169.000 Рекомендовано (к) 121 154 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 154
  • Фахове випробування: 190
  • РК: 1.04
done
4 Федорчук Д. В. Пр. 1 154.800 Рекомендовано (к) 137 142 165
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 142
  • Фахове випробування: 165
  • РК: 1.04
5 Мельник Ю. О. Пр. 2 120.000 Рекомендовано (к) 126 144 110
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • ТЗНК: 144
  • Фахове випробування: 110
  • РК: 1.04
6 Антіпова М. О. Пр. 2 164.200 Деактивовано (зарах. на б) 114 152 185
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 114
  • ТЗНК: 152
  • Фахове випробування: 185
  • РК: 1.04