Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 30 • К 30
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Міщук О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Гришко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Шешорак В. Т. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Агеєв В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Кручковський І. С. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Бричок Є. М. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Комищук О. А. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Колодрівський А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Шевцов В. М. 0.000 Рекомендовано (к)