Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВіППТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 2 • БМ 2
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 1
readiness_score 165.400
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Петренко Я. А. Пр. 2 171.000 До наказу (б) 150 185
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • Фахове випробування: 185
  • РК: 1.04
done_all
2 Савченко І. Ю. Пр. 2 165.400 До наказу (б) 126 131 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • ТЗНК: 131
  • Фахове випробування: 190
  • РК: 1.04
done_all