Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 3 • К 2
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 59-7495833 О. О. Пр. 1 131.405 До наказу (б) 111 112 9
  • Українська мова: 111
  • Географія: 112
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 9
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
Квота-2 done_all
2 Гривцов В. Б. Пр. 3 152.763 До наказу (б) 152 140 140
  • Українська мова: 152
  • Математика: 140
  • Хімія: 140
  • РК: 1.07
done_all
3 Тхоровський М. М. Пр. 1 141.991 До наказу (б) 138 121 141
  • Українська мова: 138
  • Математика: 121
  • Біологія: 141
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all