Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 35 • БМ 3 • К 32
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
readiness_score 134.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 46
  • Конкурс на бюджет: 1.84
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 17
  • Рекомендован на контракт: 17
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 39
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гаврилюк О. М. Пр. 1 178.400 До наказу (б) 148 174 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 174
  • Фахове випробування: 190
done_all
2 Галушко Є. В. Пр. 1 169.400 До наказу (б) 121 156 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 190
done_all
3 Дегтяр А. Є. Пр. 3 168.800 Деактивовано (зарах. на б) 143 146 185
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 143
  • ТЗНК: 146
  • Фахове випробування: 185