Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 20 • БМ 4 • К 16
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.75
readiness_score 134.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 46
  • Конкурс на бюджет: 1.84
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 17
  • Рекомендован на контракт: 17
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 39
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бунецька А. В. Пр. 1 153.200 До наказу (б) 145 156 155
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 145
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 155
done_all
2 Бондаренко Ю. І. Пр. 1 152.400 До наказу (б) 143 154 155
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 143
  • ТЗНК: 154
  • Фахове випробування: 155
done_all
3 Сидоренко В. В. Пр. 1 134.000 До наказу (б) 134 131 135
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 131
  • Фахове випробування: 135
done_all