Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 9 • БМmax 5 • К 4
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.2
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 125.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 17
  • Конкурс на бюджет: 3
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кузнецова В. І. Пр. 1 156.733 До наказу (б) 149 147
  • Українська мова: 149
  • Математика: 147
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
2 Дмитриєв М. О. Пр. 1 139.454 До наказу (б) 128 149 116
  • Українська мова: 128
  • Математика: 149
  • Хімія: 116
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
3 Ющин М. І. Пр. 1 133.742 До наказу (б) 128 126 125
  • Українська мова: 128
  • Математика: 126
  • Хімія: 125
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
4 Когтєва Є. В. Пр. 4 168.480 Деактивовано (зарах. на б) 176 148
  • Українська мова: 176
  • Іноземна мова: 148
  • РК: 1.04
5 Гирич І. І. Пр. 3 141.128 Деактивовано (зарах. на б) 143 128 144
  • Українська мова: 143
  • Математика: 128
  • Історія України: 144
  • РК: 1.04
6 Полянська О. І. Пр. 3 138.060 Деактивовано (зарах. на б) 139 129
  • Українська мова: 139
  • Хімія: 129
  • РК: 1.04
7 Толока Я. О. Пр. 1 120.533 Скасовано (втрата пріор.) 128 105
  • Українська мова: 128
  • Математика: 105
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04