Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 5 • БМ 2 • К 3
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
readiness_score 137.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Маковецька Д. А. Пр. 1 168.800 До наказу (б) 134 140 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 140
  • Фахове випробування: 190
  • РК: 1.04
done_all
2 Антіпова М. О. Пр. 1 164.200 До наказу (б) 114 152 185
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 114
  • ТЗНК: 152
  • Фахове випробування: 185
  • РК: 1.04
done_all
3 Федорчук Д. В. Пр. 2 163.800 Рекомендовано (к) 137 142 180
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 142
  • Фахове випробування: 180
  • РК: 1.04
4 Чудік Р. І. Пр. 2 183.000 Деактивовано (зарах. на б) 163 158 198
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 163
  • ТЗНК: 158
  • Фахове випробування: 198
  • РК: 1.04
5 Гуляєва А. Ю. Пр. 2 175.400 Деактивовано (зарах. на б) 121 156 200
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 200
  • РК: 1.04