Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 5 • К 5
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 2.4
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Огринчук І. Я. 192.000 До наказу (б) 192
  • Співбесіда: 192
done_all
2 Циктор В. П. 191.000 До наказу (б) 191
  • Співбесіда: 191
done_all
3 Волосянко Р. Р. 186.000 До наказу (б) 186
  • Співбесіда: 186
done_all
4 Костюк А. М. 149.000 До наказу (б) 106 133
  • Українська мова: 106
  • Математика: 133
done_all
5 Миськів В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Мацько А. Д. 0.000 До наказу (к) done
7 Кисілевський М. Р. 0.000 До наказу (к) done
8 Коваль Я. П. 145.000 Рекомендовано (к) 145
  • Співбесіда: 145
9 Шинкарчук В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Левицька Л. І. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Войтович Л. М. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Мельник В. Р. 0.000 Рекомендовано (к)