Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 3 • БМ 1 • К 2
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 3
readiness_score 134.000
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 18
  • Конкурс на бюджет: 3.6
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендован на контракт: 10
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пухальська А. Пр. 2 134.000 До наказу (б) 134 146 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 146
  • Фахове випробування: 130
  • РК: 1.07
done_all
2 Купрієнко С. М. Пр. 2 145.400 Деактивовано (зарах. на б) 114 127 162
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 114
  • ТЗНК: 127
  • Фахове випробування: 162
  • РК: 1.07
3 Лобода Є. В. Пр. 2 142.800 Деактивовано (зарах. на б) 114 144 152
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 114
  • ТЗНК: 144
  • Фахове випробування: 152
  • РК: 1.07