Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 12 • К 12
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Зеленюк С. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
2 Ковальчук Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Сокальський С. С. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Яворський Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Бурейко В. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
6 Штетефельд С. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
7 Шрамчук В. І. 0.000 Рекомендовано (к) done
8 Циганков Д. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
9 Ташогло Д. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Таранюк В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Дегтярьов М. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
12 Савчинський Є. П. 0.000 Рекомендовано (к) done