Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 8 • К 8
Заяв 8
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 55
  • Конкурс на бюджет: 1.83
  • Зараховано: 30
  • Оригіналів: 30
  • Рекомендовано всього: 11
  • Рекомендован на контракт: 11
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Островерх А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Будко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Ухін В. М. 0.000 До наказу (к) done
4 Алдунгарова К. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Старієнко Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Кшнякін С. Є. 0.000 Рекомендовано (к) done
7 Дмитришин О. І. 0.000 Рекомендовано (к) done
8 Дугін М. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all