Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

АФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 15 • БМmax 5 • К 10
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.4
Квота 1 1
Квота 2 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 21-6301468 А. М. Пр. 1 140.556 До наказу (б) 145 126 140
  • Українська мова: 145
  • Математика: 126
  • Історія України: 140
  • ГК: 1.02
Квота-2 done_all
2 Малишев І. В. Пр. 5 139.917 Деактивовано (зарах. на б) 138 134 145
  • Українська мова: 138
  • Математика: 134
  • Біологія: 145
3 Мігульов Д. С. К 139.000 Деактивовано (зарах. на б) 139 136 142
  • Українська мова: 139
  • Математика: 136
  • Історія України: 142