Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 7 • К 7
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 46
  • Конкурс на бюджет: 1.84
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 17
  • Рекомендован на контракт: 17
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 39
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кокурін М. І. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Куліков С. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Брацький В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Смик Р. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Руденко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Чірьєв А. В. 0.000 До наказу (к) done_all