Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 60 • К 60
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 57
  • Конкурс на бюджет: 4.75
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 37
  • Рекомендован на контракт: 37
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бортнічук В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Демидович В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Самчук І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Прокоф`єв А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Корнієнко І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Дорошенко О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Кіпранишин М. М. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Тригубчук Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Войтов Д. Ю. 0.000 Відмова