Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 16
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 14
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 46
  • Конкурс на бюджет: 1.84
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 17
  • Рекомендован на контракт: 17
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 39
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Годунко Є. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Левін А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Головач О. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Дудзінський О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Непийвода В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Кнаус В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Миронов К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Тікунов С. В. 0.000 До наказу (к) done
9 Ворошилов В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Клейзор В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Жищенко С. О. 0.000 До наказу (к) done
12 Сухенко В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Тюляков Д. І. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Титарчук Я. О. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Скобляков Д. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
16 Мельник Ю. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)