Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМСМТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 27 • К 27
Заяв 27
Виробництво та технології / Харчові технології / Крафтові харчові технології
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Романюк А. П. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Ємельянов О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Пасічник Ю. Ф. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Козелко Б. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Прокопчук Н. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Кальчик С. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Джулінський І. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Кривов`язюк А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Процик О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Патичук Ю. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Микитюк Н. В. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Корнелюк С. М. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Коновалов В. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Яценюк А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Ющук С. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Доля Б. В. 0.000 До наказу (к) done_all
17 Солярський І. О. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Трохимчук Т. В. 0.000 До наказу (к) done_all
19 Бортник І. В. 0.000 До наказу (к) done
20 Довгалюк С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
21 Ясинчук А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Петрук С. І. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Гунько І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Качковський Р. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
25 Гутверт О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
26 Денисюк В. М. 0.000 Рекомендовано (к)
27 Філюк Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)