Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 12 • К 12
Заяв 15
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кравець І. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Баран А. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Рудяк С. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Костинюк А. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Кралька С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Богданець В. З. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Завойовський О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Котик П. І. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Хіблень Р. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Луканьов В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Плазинський Р. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Пшонченко О. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
13 Ніколайчук І. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
14 Криворучко М. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
15 Андріцов Б. М. 0.000 Відмова