Зачекайте...

181 Харчові технології

НМХТТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 9 • БМmax 9
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0.11
Квота 1 1
Квота 2 4
readiness_score 133.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Літвин К. С. Пр. 1 139.563 До наказу (б) 166 105
  • Українська мова: 166
  • Математика: 105
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all