Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 12 • К 12
Заяв 12
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 18
  • Конкурс на бюджет: 2.4
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Білик Ю. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Карандєєва Т. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Боднар Х. М. 0.000 До наказу (к) done
4 Кеда І. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Касинюк М. В. 0.000 До наказу (к) done
6 Женчур К. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Ковальчук К. Л. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Толстік Р. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Місюра В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Яцик М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Зозуля Г. М. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Загоруйко Ю. В. 0.000 Відмова