Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кіртока В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Прокопенко К. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Танцюра С. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Фрімель Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Ігнатенко Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)