Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 6 • К 6
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кудряшова Ю. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Коваленко Є. Ф. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Ульченко Т. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Устинова М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Кісіль П. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Авдєєнко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all