Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сторожук Н. В. 153.000 Рекомендовано (к) 163 152 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 163
  • ТЗНК: 152
  • Фахове випробування: 150
  • РК: 1.04
2 Кравець Д. В. 57.800 Зареєстровано 131 158
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 131
  • ТЗНК: 158
  • РК: 1.04