Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 1 • К 1
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Самсонов О. М. 58.600 Зареєстровано 151 142
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 151
  • ТЗНК: 142
  • РК: 1.04
2 Крилова С. Б. 57.800 Зареєстровано 143 146
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 143
  • ТЗНК: 146
  • РК: 1.04