Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 14
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 27
  • Конкурс на бюджет: 0.5
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 46
  • Конкурс на бюджет: 1.28
  • Зараховано: 34
  • Оригіналів: 34
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Зизень В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Попик Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Панченко М. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Подолян А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Синиця Я. В. 0.000 До наказу (к) done
6 Мещеряков Д. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Крикун Б. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Захарчишин І. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Курбатова Б. В. 0.000 До наказу (к) done
10 Шевченко Л. О. 0.000 Допущено
11 Чичигіна А. С. 0.000 Допущено
12 Чичигін М. С. 0.000 Допущено
13 Дяченко Є. М. 0.000 Допущено
14 Улинець В. О. 0.000 Допущено