Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 12 • К 12
Заяв 12
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 27
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Муштай О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Берест О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Лобанов Р. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Водчак Г. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Мартиненко В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Логвиненко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Батрак В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Ушаков С. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Снігірьов Д. О. 0.000 Відмова
10 Ілляшенко С. В. 0.000 Відмова
11 Мантула Р. В. 0.000 Відмова
12 Коваленко В. О. 0.000 Відмова done