Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 1 • К 1
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кравець Д. В. 162.800 Рекомендовано (к) 131 158 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 131
  • ТЗНК: 158
  • Фахове випробування: 175
  • РК: 1.04