Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТРБ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції, Українська автентична кухня
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Волколуп С. М. 0.000 До наказу (к) done
2 Скаковський В. І. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Удовик Д. А. 0.000 Рекомендовано (к)