Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТРБ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 2р 7м
ВМ 20 • К 20
Заяв 11
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Фахове випробування , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Руденький О. С. 195.000 До наказу (к) 195
  • Фахове випробування: 195
  • РК: 1.07
done
2 Шепель О. Є. 190.000 До наказу (к) 190
  • Фахове випробування: 190
  • РК: 1.07
done
3 Столяров М. Ю. 188.000 До наказу (к) 188
  • Фахове випробування: 188
  • РК: 1.07
done
4 Лопатін В. С. 174.000 До наказу (к) 174
  • Фахове випробування: 174
  • РК: 1.07
done
5 Петренко Є. В. 167.000 До наказу (к) 167
  • Фахове випробування: 167
  • РК: 1.07
done
6 Гільов Б. В. 157.000 До наказу (к) 157
  • Фахове випробування: 157
  • РК: 1.07
done
7 Ушко Р. В. 151.000 До наказу (к) 151
  • Фахове випробування: 151
  • РК: 1.07
done
8 Омельченко К. А. 147.000 До наказу (к) 147
  • Фахове випробування: 147
  • РК: 1.07
done
9 Пегарь Є. В. 136.000 До наказу (к) 136
  • Фахове випробування: 136
  • РК: 1.07
done
10 Крюков О. М. 131.000 До наказу (к) 131
  • Фахове випробування: 131
  • РК: 1.07
done
11 Гайдар К. Р. 152.000 Допущено 152
  • Фахове випробування: 152
  • РК: 1.07