Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 15 • К 15
Заяв 13
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 46
  • Конкурс на бюджет: 1.84
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 17
  • Рекомендован на контракт: 17
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 39
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чайківський В. З. 0.000 До наказу (к) done
2 Палійчук З. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Ревуцький Ю. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Ісєв М. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Компанець Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Матеїч П. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Захарко Н. О. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Штика О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Войтов Д. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Киселевич Ю. А. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Кіпранишин М. М. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Савюк О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Іщук В. О. 0.000 Рекомендовано (к)